Vrijwilligers

Wil jij ons helpen?

Een vereniging is zo goed als haar vrijwilligers. Of anders gezegd: zonder vrijwilligers geen vereniging! TV Grouw is een vereniging voor en door de leden. Regelmatig zijn we op zoek naar leden die iets extra's voor de club willen betekenen. Dit is echt geen full-time job maar die paar uurtjes per maand geven enorm voldoeding.

 

Commissieleden jeugd

Jeugd heeft de toekomst! Meld je aan voor deze enthousiaste commissie via [email protected] Wij hebben je hulp keihard nodig. 

 

Leden kantine commissie

De kantine commissie vraagt om versterking. Wij zoeken nog leden die ons willen helpen, bijvoorbeeld wanneer de bardiensten niet worden opgevuld of wanneer we extra handjes bij de clubkampioenschappen nodig hebben. Interesse? Mail naar [email protected] .

 

Handige Harries

Het clubgebouw staat er perfect bij, maar om dit zo te houden hebben wij mensen nodig. Daarbij is er altijd iets te doen op ons park of in het groen. Je bijdrage kunnen leveren? Mail met een van de bestuursleden via [email protected]. 

 

Organisatie talent

Heb jij goede ideeën en wil je de handen uit de mouwen steken om ze voor je club te realiseren? Wij staan altijd open voor leden die graag een evenement of activiteit willen organiseren. Mail met een van de bestuursleden via [email protected]. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 566 622 726

T.V. Grouw

Burstumerdyk 1a
9001 ZC Grou