De Trainers

De tennislessen worden verzorgd door Jetse Jongsma en Robbert Middendorp van Tennisschool Jetse Jongsma.

Jetse Jongsma (geb. 1992) woonachtig te Leeuwarden is naamgever en eigenaar van Tennisschool Jetse Jongsma.“Bijna mijn hele leven tennis ik en na het afronden van de HAVO heb ik de opleiding tot tennisleraar gevolgd en sinds 2012 over de licentie voor tennisleraar van de KNLTB beschik. Naast deze licentie, heb ik ook nog diverse vervolg cursussen bij de KNLTB gevolgd om mezelf continue te verbeteren. Ik heb onder meer les gegeven in Stiens, Franeker, Goutum, Rottum, Reduzum en Grou. Ik doe ieder jaar mee aan de KNLTB-voorjaarscompetitie en speel in de zomer toernooien in categorie 3.  

Tussen 2014 en 2016 verzorgde ik met veel plezier de tennistrainingen in Grou. Eind 2016 ben ik gestart met “Tennisschool Jetse Jongsma” en toen ik in het voorjaar van 2018 werd benaderd door Tennisvereniging Grou hebben we afgesproken dat we de komende jaren de tennistrainingen gaan verzorgen. Naast Grou verzorgt Tennisschool Jetse Jongsma ook de trainingen bij TV Stiens, TC Goutum en TV Grouw. We kijken uit naar de komende jaren waarin we ons uiterste best zullen om alle lessers beter te maken, tactisch, technisch, conditioneel én mentaal" .

Robbert Middendorp (geb. 1988) woonachtig te Leeuwarden en speelt vanaf zijn 6e tennis. “Tennis is niet zomaar een sport. Het is in mijn optiek een van de moeilijkste sporten die er bestaat. Ik heb veel trainingsuren gemaakt en heel veel gespeeld. Mijn ervaring mag ik nu overdragen aan kinderen en volwassenen. Van elke training die ik geef krijg ik energie; niets is leuker dan tennis én omgaan met mensen! Ik houd goed rekening met de groep die les krijgt. Spel en techniek wisselen elkaar af bij de tenniskids terwijl de volwassen afwisselend en dynamisch les krijgen. Een training focussen op service? Geen probleem! Of een keertje conditioneel tot het gaatje? Kom maar op! Aan mij de taak om jou beter te maken! Ik kijk er naar uit om jou les te mogen geven”.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 566 622 726

T.V. Grouw

Burstumerdyk 1a
9001 ZC Grou